VIVIX vs PAKAR SAINS

By | 12/02/2017

KISAH BENAR

VIVIX KILLER SUPPLEMENT

MYASTHENIA??? 

Apakah itu?

Dapat tahu tentang penyakit ini dari salah seorang customer tentang suami yangmemghidapinya Serba sedikit tentang penyakit ini :-

✔️ Nerve system dia haywired

✔️ Dia cam parkinson la…pykit saraf cuma org yg ada mg (mysthenia gravis) ni x nmpk kat luar pbenyakit..

✔️ Dia mk ubat…steroid n mestinon (mcm ni kot ejaan dia) setiap hari.. sampai bila2

✔️ Kalo pyakit dia stop..stop la dia mkn ubat tapi xde gerenti coz xde cure utk pyakit ni

✔️ Ubat yg dia mkn utk surpressed kan condition dia je

✔️ Badan dia TERLEBIH ANTIBODI so yg extra tu attack nerve system dia .. so brain pun bagi signal yg salah

✔️ Kalo dia x mkn ubat utk surpresskan extra antibodi yg jahat tu dia akan ada prob cam susah nak kunyah nak telan mkn… nak angkat tangan..

✔️Dia guna tenaga lebih utk buat benda2 tu yg kita pejam mata pun otomatik bdn otot leh gerak sendiri kan

✔️ Nak tidur dll semua bermasalah

Setelah habis usaha, alternatif lain ingin mencari supplement dan apabila ditanye supplement apakah yang sesuai dari Shaklee, Vivix satu2nya yg dicadangkan. 

Dan alhamdulillah setelah sebulan kegunaanya response positif diperolehi. Tidur pun dah lena? Semoga trus konsisten dengan SuperTONIK dari Shaklee-VIVIX superb👍👍👍-

Pakar sains sendiri tak tahu punca tapi alhamdulillah VIVIX dapat membaikpulihkan pesakit yang mengharapinya.

Sudah terbukti VIVIX banyak membantu pesakit2 yang kronik. 

Berminat untuk dapatkan VIVIX, bulan ini masih ada tawaran HEBAT ..📣📣📣

wassup/pm/sms

Yusni Yusof

👉📱 0126608037

👉 FB : Yusni Yusof

👉 Fbpage : Vits For Health


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *