VITALEA for CHILDREN

By | 07/03/2015
7 sebab Vitalea for Children Shaklee menjadi rebutan
ibu bapa dan anak2 di MalaysiaVita-Lea For Children dah lebih setahun tiada dalam pasaran. Kini muncul balik buat come back baik punye diawal tahun Januari 2015. Multivitamin kanak-kanak dengan improved formula dari Shaklee terbaik untuk diberikan pada anak-anak yang sedang membesar.

Kajian terbaru menunjukkan 25% sumber kalori kebanyakan anak2 ialah dari makanan ringan. Kentang goreng merupakan sumber sayuran no 1 mereka.Kajian tersebut turut menyatakan kekurangan nutrisi yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat menjejaskan prestasi anak-anak disekolah, mempengaruhi sistem imunisasi, tumbesaran tulang dan perkembangan fizikal mereka.


Dinegara kite sendiri, 9/10 kanak membesar dengan kekurangan nutrisi penting seperti vitamin A, D, kalsium dan zat besi. Mungkin dalam hati kite menafikan yang anak-anak kite termasuk dalam nisbah ini. Atau memang benar anak kita salah seorang dari 9 kanak-kanak yang kekurangan diet yang seimbang.


Terdapat 7 keistimewaan Vita-Lea For Children sehingga amat rugi jika ada anak-anak yang sedang membesar kite tak bekalkan dengan multivitamin ni. Tablet sebesar bola mata anak-anak ini juga mampu menutup lompang-lompang nutrient anak-anak kita. Berikut ialah kelebihanVita-Lea For Children Shaklee

1. Mengandungi

  • 18 jenis vitamin dan mineral perlu.
  • 100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B.
  • Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain. 

2. Formula yang diperbaharui berbanding yang lama.

3. Menggunakan pemanis semulajadi xylitol yang tidak akan menyebabkan kerosakan gigi.
4. Tidak mengandungi perasa, pemanis dan pengawet tiruan.

5. Bebas gluten, datang dalam perisa anggur yang sangat sedap, anak-anak pasti sukakannya!

6. Multivitamin kanak-kanak terbaik dipasaran, jumlah nutrient lengkap dan memenuhi keperluan tumbesaran anak-anak, penyerapan mudah dan pantas.

7. Sangat sesuai diambil kanak-kanak berusia 4  hingga 12 tahun terutama yang tidak suka  makan sayur.

Bayangkan kite bagi anak-anak kite makan semua ni dalam masa sehari ? Mesti sakit perut muntah 3 hari anak kita. Dah jadi masalah lain. Tapi semua ini dah dimudahkan, hanya 2 biji Vita-Lea For Children / sehari. 
Anak-anak kite sudah mendapat bekalan nutrient bagi melengkapkan keperluan nutrisi harian selain daripada makanan yang dimakan setiap hari.


Rebut peluang mendapatkan Vita-Lea For Children dengan harga yang lebih ekonomi, kerana  Shaklee menawarkan promosi Vita-Lea For Chilrden Beli 3 Percuma 1. Memang berbaloi-baloi dan super jimat.


Ramai yang beli banyak-banyak terus simpan stok, tindakan yang bijak dan pantas kerana kita semua maklum tahun 2015 keadaan ekonomi semakin kritikal, tambahan bulan April akan dilancarkan GST, harga barang confirm naik…

Hubungi saya sekarang untuk konsultasi lanjut tentang pemakanan anak-anak, kami akan cuba  bantu tuan puan dengan servis berkualiti beserta cadangan produk terbaik memenuhi keperluan anda. 

Semoga segala ikhtiar insyALLAH akan dipermudahkan oleh ALLAH swt.
logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

sms/wassup/pm:-
Yusni # 0126608037

SID No : 953869
FB Page : Vits For Health
Email : ashrin149@gmail.com


One thought on “VITALEA for CHILDREN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *