STATUS HALAL

By | 10/12/2014
SHAKLEE HALAL ATAU TIDAK
                      
                             




Shaklee Halal atau Tidak


…. untuk yang masih ragu2 status Halal Shaklee… sila rujuk HALAL certificate dibawah ini… dan ada customer yang called ISA sendiri dan pihak ISA dah pun mengesahkan cert ni authentic.. anda pun kalau tak percaya cert ni…boleh call ISA..

                  

ISA?…mungkin kita selama ni dah biasa dgn JAKIM..jadi bagi yang kurang familiar.. ISA ni bukan akta yang tahan org dlm lokap tu yer..ahah… ISA ni Islamic services of America. dan ia diperakui oleh JAKIM… Jadi pendek kata. semua yg dilistkan di certificate tu..halal….. mmg popular di Malaysia..

PERBEZAAN SHAKLEE DI MALAYSIA




Akhir kata… Alhamdulillah, pilihan saya tepat
Kenapa Produk Luar Negara

Sabda Rasulullah (SAW) bermaksud “Hikmah itu barangan tercicir orang mukmin, di mana sahaja dia menemuinya dialah yang berhak dengannya”
  • sejauh-mana-produk-shaklee-selamat.?,,,bahaya wooo
  • shaklee-saya-kagum…sejarah yg anda perlu tahu…rahsia…syyyy
  • kenapa-pilih-shaklee produk luar negara?….aiyokkk…tak halal
  • saya nak cari supplemen untuk yg tersayang . macam2 adaa…semua adaaaa…




logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya 

sms/wassup/pm:-

Yusni # 0126608037
SID No : 953869
FB Page : Vits For Health
Email : ashrin149@gmail.com

*Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma,, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada.





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *