Performance Drink

By | 09/11/2014
Performance Drink

Performance Drink merupakan minuman sukan pertama bagi atlet di Amerika Syarikat. Ianya juga direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat, Para atlet bertaraf antarabangsa juga memilih Performace Drink kerana minuman ini banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam sukan dunia mahupun aktiviti pengembaraan. Performance Drink dirumus eksklusif OptiCarb yang telah dipatenkan bagi meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh. Performance Drink juga mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera. 

Performance Drink yang tak kurang hebatnya. Laris di bulan puasa ni. Mesti ada yang belum tau dan nak tahu lebih lanjut tentang Performance Drink dan kenapa ianya menjadi rebutan di bulan puasa. Gabungan minuman waktu bulan puasa ialah:-

  • ESP
  • MealShake
  • Performance Drink

Pasti tidak mengecewakan.Kebaikan Performance Drink:-

 1. Meningkatkan Daya Ketahanan Badan –  memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

 2. Membekal Tenaga dan Daya Tahan Fizikal –  ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride. Dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetapkan kawasan tropika dan mereka   yang aktif dalam kerja harian. 

3. Mencegah Penyahidratan – mengurangkan kehausan, mencegah badan dari dehidrasi seperti ketika berpuasa, melembapkan kulit   dan kelihatan muda.

 4. Mengekalkan paras gula – terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah bagi  tenaga otot dan percepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot. 


Siapa yang Memerlukan Performance Drink ?

✔ Atlet
 ✔ Mereka yang berpuasa
 ✔ Sebelum dan selepas pembedahan
 ✔ Yang sering tidur lewat
 ✔ Kerap rasa letih 
✔ Vagina yang kering
 ✔ Tiada selera makan
 ✔ Kerap pening
 ✔ Tidak suka minum air masak
 ✔ Cirit-birit 


Performance Drink adalah satu hidangan yang lazat untuk diminum pada bila-bila masa dan dimana sahaja. Enak diminum begitu sahaja atau anda boleh campur bersama minuman lain.

Kelebihan Performance Drink Shaklee:
  1. Ia terbukti secara klinikal  dapat menyokong tahap hidrasi lebih cepat berbanding air. 
  2. Performance Drink juga mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi lain.
  3. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.
  4. Terbukti secara klinikal:Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi, memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina
  5. Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia

Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

sms/wassup/pm:-
Yusni # 0126608037
SID No : 953869
FB Page : Vits For Health
Email : ashrin149@gmail.com

*Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma,, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *