Herblax Shaklee

SHAKLEE HERBLAX  Produk HERB LAX dari Shaklee merupakan laksatif yang sangat efektif yang anda cari selama ini. Apakah perbezaan Herb Lax Shaklee dengan laksatif lain? Herb Lax Shaklee mengandungi 9 herba semulajadi yang akan diceritakan secara lebih terperinci selepas ini. Ianya berfungsi untuk proses detox (pembersihan) secara lembut dan tidak menyakitkan serta terbukti secara klinikal untuk digunakan dengan selamat oleh… Read More »

Performance Drink

Performance Drink Performance Drink merupakan minuman sukan pertama bagi atlet di Amerika Syarikat. Ianya juga direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat, Para atlet bertaraf antarabangsa juga memilih Performace Drink kerana minuman ini banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam sukan dunia mahupun aktiviti pengembaraan. Performance Drink dirumus eksklusif OptiCarb yang telah dipatenkan bagi meningkatkan… Read More »

COLLAGEN POWDER

Collagen Powder Shaklee  Collagen Powder Shaklee Rahsia Kulit Cantik Cantik… Perkataan yang biasa kita dengar dan amat sinonim dengan kaum wanita. Ya lah, perempuan mana tak mahu cantik kan. Tapi dalam kesibukan harian kadang kala kita tiada masa untuk memanjakan diri sendiri. Sedar-sedar je muka dah berkedut dan kusam, ‘eye bag’ dah makin besar bawah mata tu dan… Read More »

Menjayakan Penyusuan Susu Ibu

Bagaimana Menjayakan Penyusuan Susu Ibu Nak berjaya kenalah usaha dan berdisplin Untuk menjayakan penyusuan.CHEKLIST yang lengkap dalam menjayakan penyusuan adalah kombinasi Tubuh yang sihat Supply vs Deman (kena kerap pam) Pemakanan yang menepati Piramid makanan dan diet seorang ibu yang menyusukan anak. Doa yang tidak pernah putus ALLAH swt. Istiqamah iaitu konsisten Sekiranya anda mengambil mana2 set vitamin… Read More »

Vitamin Untuk Ibu Menyusu

Vitamin Ibu Menyusu : Milk Booster untuk Ibu Bertenaga & Anak Sihat Apakah vitamin penting untuk ibu menyusu? “Kenapa susu saya tak pekat?  “Penatnya saya, sejak breastfeeding ni saya selalu cepat letih.” “Eh kenapa nampak bertenaga sdgkan orlain selalu je cepat letih?” Ini Jawapan saya…. Hari ini saya nak sharing bagaimana menghasilkan susu ibu yang penuh nutrisi, pekat… Read More »

Omega Guard & Penyusuan

Ibu menyusu dengan Omega Guard Shaklee Apa kebaikannya?Kaitan ibu menyusu dengan Omega Guard Shaklee Akhirnya dapat juga saya mencuri masa untuk menulis entri baru diblog ini. Sebelum tu saya nak tanye para ibu semua, siapa disini yang menyusukan sepenuhnya bayi mereka? Alhamdulillah kalau ada yang mengamalkan penyusuan bayi. Teruskan usaha murni ini. Yang telah awal2 pasang niat nak fully… Read More »

OSTEMATRIX

SHAKLEE OSTEMATRIX Shaklee OSTEMATRIX Tulang merupakan struktur penting di dalam tubuh manusia. Ia merupakan kerangka yang menyokong berat badan dan organ utama seperti paru2-paru, jantung, hati dan ginjal serta membolehkan kita mengerakkan otot-otot dan tubuh secara bebas. Mengekalkan kesihatan tulang secara optima adalah penting bagi mendapatkan kesihatan optima menyeluruh. Lebih daripada sekadar Kalsium OsteMatrix membekalkan nutrient-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral, zink, tembaga dan manganese kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna ataubahan pengawet tambahan. Perbezaan Shaklee OsteMatrix Kalsium yang isinya paling seimbang memastikan kadar penyerapannya adalah90%. Formulanya unik, dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari Laut Mati, mengandungi kalsium, magnesium,fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum,manganes dan boron. Nurtien2 ini perlu diambil bersama2 untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang endapan sesetengah mineral. Kajian telah membuktikan supplemen kalsium akan meningkatkan ketumpatam tulang wanita yang telah berumur secara berkesan. Ostematrix sesuai untuk :– •Ibu mengandung – bagi membantu mengelakkan kekejangan dan sakit tulang belakang •Bagi para ibu yang mengandung yang tak suka minum susu digalakkan mengambil ostematrix bagi membantu tumbesaran tulang bayi •Ibu yang menyusu – membantu pertingkatkan pengeluaran susu dengan lebih baik selaras dengan teknik2 utama penyusuan diamalkan •Mendapatkan kalsium yang secukupnya untuk ibu dan anak •Para wanita – membantu mengurangkan risiko kereputan tulang(osteoporosis) •Para pekerja yang sering keletihan –membantu kekal bertenaga dan bersemangat •Mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, mudah kejang, sakit2 sendi, sakit dibahagian tulang belakang, sejuk2badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk dengan… Read More »

Bahaya Anemia

Baru Ku Sedar Bahaya Anemia Waktu saya mengandungkan, saya mengalami masalah anemia @ HB low, tak pernah pun ambil kisah bende ini dan anggap sesuatu yang tidak penting. Masa tu tak kenal lagi SHAKLEE. jadi bab kesihatan ini saya tolak ke tepi dan pandang remeh. Sebab rasa muda lagi kot waktu tu…he!5 Kesan Anemia ini bukan sahaja pada diri… Read More »

Daftar Ahli Shaklee

Ingin Jadi Ahli Shaklee ? Untuk menjadi  distributor @ ahli shaklee terdapat 2 cara: 1) Membuat pembayaran yuran ahli shaklee utk dapat memberkit bag RM 65+ postage (10/20 em/wm) ATAU 2) Buat pembelian produk Shaklee 200 point UV ke atas = RM 660-700+ lebih kurang akan automatik jadi ahli shaklee secara PERCUMA… jadinya tak perlu bayar yuran keahlian..Bila dah dapat… Read More »

ESP-ENERGIZING SOYA PROTEIN

ESP SHAKLEE – ENERGIZING SOYA PROTEIN  Promosi Mac ESP Shaklee Promosi ESP yang TERBAIK!!! Yang pasti Shaklee Malaysia buat Promosi yang sangat hebat untuk ESP iaitu Beli 6 Percuma 1 ESP atau beli dua pads harga diskaun 5%. Sebelum ni, ramai yang bertanya, bila Shaklee nak buat promosi ESP? Jadi, inilah masanya untuk mendapatkan ESP pada harga super duper jimat. Promosi ESP… Read More »