GLA

By | 24/09/2014

GLA Complex

gla complex Senang ke Hamil dengan GLA Complex?


Senang ke Hamil dengan GLA Complex?

Ramai pasangan yang menginginkan zuriat bertanyakan perkara ini. Betul ke GLA Complex ni membuatkan kita senang hamil?  Kalau betul-betul senang, makan sebiji lepas tu ehem..ehem terusla dapatkan?? kan..kan..Tapi tak semudah itu. Allah mengkehendaki kita untuk berusaha. Supaya setiap yang berlaku, setiap yang diperolehi terasa manisnya dan perolehi hikmahnya. Supaya setiap hambanya bersyukur. Jadi, bolehlah mencuba GLA Complex ni sebagai asbab untuk hamil, bahkan ramai yang “termengandung” sebab “terambil” GLA ni..


pregnant or fat Senang ke Hamil dengan GLA Complex?

Jadi, apa fungsi GLA Complex ni?

Fungsi GLA Complex adalah untuk menurunkan kolestrol dan ia juga membantu mengatasi sindrom pra haid (PMS) seperti senggugut dan meningkatkan peluang kesuburan kualiti cecair serviks.
Jadi macamana GLA complex ni boleh membantu?
GLA membantu wanita yang baligh menghasilkan cecair serviks yang berkualiti ( warna putih telur) untuk berada dalam kesuburan terbaik. Jika diperhatikan, untuk wanita yang normal, setiap kitaran haid 28 hari, cecair serviks ini akan muncul dan ia menandakan waktu subur. apabila tiba waktu inilah, peluang untuk memperolehi zuriat adalah tinggi.
Walaubagaimanapun, tidak semua wanita menghasilkan cecair subur ini setiap kitaran haid secara tetap. Jadi, di sinilah GLA Complex Shaklee berfungsi untuk membantu menghasilkan cecair serviks yang subur ini. Ia juga membantu sperma untuk berenang ke uterus sebelum bersenyawa dengan ovum. Umum diketahui, sperma hanya mampu bertahan dalam masa yang singkat di dalam tiub fallopio, tetapi dengan pengambilan GLA Complex, sperma boleh bertahan sehingga 5 hari. Jadi, peratusan kebarangkalian untuk Mengandung adalah tinggi
Pengalaman sendiri yang mengandung anak ketiga setelah hampir 4 tahun menunggu adalah sesuatu yang sukar dipercayai. setelah lama mencuba.. alhamdulillah menjadi juga dengan pengambilan Set Kesuburan  ia mengandungi GLA Complex untuk wanita dan vitamin E untuk lelaki.
Jadi, ibu-ibu di luar sana, yang dah lama berkahwin dan masih kesunyian, saya galakkan untuk mengambil GLA Complex. Ibu-ibu juga perlu tahu kitaran haid anda dan mengenali waktu subur anda. Dengan ilmu yang berguna, insyaAllah Peratusan Kebarangkalian akan meningkat.  Boleh ke link ini untukpetua meningkatkan kehamilan yang lain. Semoga ada berita gembira di akhir nanti


yes i m pregnant Senang ke Hamil dengan GLA Complex?

Apa itu GLA Complex ?

– GLA adalah akronim untuk Gama Linoleik Acid (GLA). Dan merupakan bahan binaan bagi prostaglandin. Prostaglandin pula adalah terdiri daripada sejenis hormon dalam badan. Ianya amat penting di dalam badan untuk tujuan kawalan tekanan darah, menghalang gastrik, mengelakkan keradangan dan sebagainya.


Apa yang ada dalam GLA Complex sampai istimewa sangat?

1. GLA (daripada sejenis minyak Borage ~ Ia sangat kaya dengan asid lemak omega 6 yang terbukti membantu meningkatkan kesuburan.

2. Vitamin E ~ membantu untuk kesburan dan kecantikan kulit

3. Sunflower Seed Oil


Apa kelebihan GLA COMPLEX selain meningkatkan kesuburan?

  • Vitamin teramat penting untuk wanita yang ingin hamil.. Sama ada anak pertama atau anak seterusnya
  • Membantu mengatasi masalah kitaran haid yang tida menentu (Tidak teratur) dan masalah senggugut yang kerap dialami. Ia sesuai juga untuk wanita bujang yang belum berkahwin
  • GLA Complex membantu badan mengeluarkan “cecari khas” yang membolehkan sperma bertahan dan hidup didalam tiub fallapio sehingga 5 hari. Jadi, ia memberi peluang persenyawaan yang tinggi.
  • Bagi wanita yang mempunyai cyst, GLA Complex boleh membantu untuk mengecutkan cyst dan seterusnya memberi peluang untuk kehamilan
  • BONUS TAMBAHAN: banyak testimoni yang menunjukkan ramai yang mengambil GLA Complex memperolehi kulit yang lebih cantik, lebih mulus dan setentunya boleh menambat hati suami. Ada juga yang berjaya menghilangkan jerawat

Jadi  GLA Complex ini untuk siapa?

  •  Wanita yang pentingkan kecantikan dan ingin jadi awet muda
  •  Wanita yang mengalami simpton-simpton monopaus
  •  Wanita yang ingin meningkatkan tahap kesuburan dan inginkan anak
  •  Wanita yang mengalami masalah senggugut
  •  Wanita yang mengalami masalah haid yang tidak tetap dan tidak teratur
  •  Wanita dan Lelaki yang mengalami masalah darah tinggi dan kencing manis
Nota: Untuk meningkatkan peluang kesuburan Wanita, saya menggalakkan untuk mengambilSet Basic Kesuburan iaitu gabungan GLA Complex danAlfalfa Complex. Jadi Peratus peluang kehamilan akan meningkat. Alfalfa Complex merupakan produk Shaklee yang juga hebat dan berfungsi seperti kacip fatimah serta 1001 macam fungsi lagi.
YARPP

logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia
Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya 

sms/wassup/pm:-

Yusni # 0126608037
SID No : 953869
FB Page : Vits For Health
Email : ashrin149@gmail.com

*Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma,, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *