COLLAGEN POWDER

By | 08/11/2014

Collagen Powder Shaklee 
Collagen Powder shaklee 300x211 Kenapa SHAKLEE Collagen Menjadi Pilihan?








Collagen Powder Shaklee Rahsia Kulit Cantik

Cantik… Perkataan yang biasa kita dengar dan amat sinonim dengan kaum wanita. Ya lah, perempuan mana tak mahu cantik kan. Tapi dalam kesibukan harian kadang kala kita tiada masa untuk memanjakan diri sendiri. Sedar-sedar je muka dah berkedut dan kusam, ‘eye bag’ dah makin besar bawah mata tu dan garis2 kedut pun dah mula naik kan. Kadang2 ada yang umur baru nak masuk 30 tahun tapi muka dah macam orang umur 40 tahun. Mahukah anda menjadi tua sebelum usia?



Pastinya tak mahu kan. Nanti suami pun cari lain. Tahukah anda bagaimana anda boleh tua sebelum usia? Pernahkah anda dengar perkataan kolagen?

Kolagen adalah sejenis protein yang menyumbang kepada kulit yang sihat dan cantik. Tetapisemakin meningkat usia, kolagen dalam badan akan semakin berkurangan

Punca Kehilangan Kolagen:-

1) Sinar UV
2) Proses Penuaan
3) Sinar matahari
4) Merokok
5) Berjaga hingga tengah malam – tidur lambat
6) Makan berlebihan
7) Tekanan emosi
8) Pencemaran udara
9) Proses menstrual
10) Penyusuan 
11) Kehamilan, Keguguran
12) Radiasi telefon bimbit
13) Radiasi komputer
14) Pencemaran alam sekitar


Kolagen hadir paling banyak di dalam :-

1) Kulit

2) Tulang

3) Tulang rawan

4) Payudara wanita


Makin kurang kolagen maka makin tak sihat dan tak cantiklah kulit kita. Kurangnya kolagen menyebabkan tanda2 penuaan seperti:

·         Kulit dah mula melayut dan kendur sana sini
·         Kulit kering dan berkedut
·         Kulit kurang anjal
·         Payudara melayut dan tidak tegang
·         Kulit kusam
·         Rambut halus dan gugur
·         Kuku rapuh dan mudah patah
·         Pigmentasi

Tidak kira lelaki atau wanita, semua orang akan mengalami kemerosotan kolagen ini dan munculnya tanda-tanda penuaan. Tetapi bagi wanita itu semestinya mimpi ngeri kan. Cara untuk mengatasinya mudah sahaja iaitu dengan mengambil kolagen tambahan kerana tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa dan susuk tubuh yang awet muda.
Sejak kebelakangan ini, memang banyak produk kolagen di pasaran tidak kira untuk minum mahupun untuk pakai luaran. Tetapi apa yang anda perlu tahu, size molekul kolagen besar dan tidak boleh meresap melalui kulit. Sebab itulah kolagen yang dipakai luaran kurang berkesan. Yang terbaik adalah kolagen yang diminum dan tahukah anda apa produk kolagen terbaik di pasaran?



Rahsia Collagen, Perbezaan Collagen, Shaklee Collagen Powder Testimoni Collagen Powder, Shaklee Collagen Powder Testimoni Collagen Powder, Pengedar Sah Shaklee, Shaklee Utara, Shaklee Penang,


Collagen Powder dari Sisik Ikan Merah, KENAPA?


Kolagen ikan merah 300x177 Kenapa SHAKLEE Collagen Menjadi Pilihan?




Rahsia Collagen, Perbezaan Collagen, Shaklee Collagen Powder Testimoni Collagen Powder, Shaklee Collagen Powder Testimoni Collagen Powder, Pengedar Sah Shaklee, Shaklee Utara, Shaklee Penang,


Terdapat byk jenis produk kolagen dipasaran sekarang kan? Istimewanya SHAKLEE COLLAGEN POWDER dihasilkan dengan gabungan 7 ramuan yang aktif untuk meningkatkan keberkesanan kolagen. Dan formula SHAKLEE memilih kolagen dari sisik ikan merah…
Kolagen daripada sisik ikan merah. Ikan merah hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m. Adalah sukar bagi ikan yg biasa untuk hidup di bawah keadaan lautan yg bertekanan tinggi.
Kenapa Shaklee menggunakan ikan merah sebagai formula istimewanya?
Kerana ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20paun, bertelur dan hidup dengan bebas di dalam lautan dalam. Menjadikan ia sumber kolagen yang sangat lasak.
 Sangat lasak dan elastik 

♥ Kepaduan sel yang sangat tinggi

♥ Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan

♥ Jisim molekul yang sangat rendah untuk penyerapan unggul

Ianya merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4000mg proprieari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak dari sisik ikan merah.
7 Bahan Utamanya : 
  • Ekstrak biji benih Camellia,
  • Japonica,
  • ekstrak Pfaffia,
  • kolagen ikan,
  • ekstrak kerang-kerangan,
  • lactobacillus acidophilus, vitamin C dan Vitamin B
Keistimewaannya :

  • Kolagen bermolekul yang sangat ringan, kira-kira 1000 Dalton*
  • mudah diserap oleh badan
  • membantu peningkatan sistesi kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
  • gabungan 7 bahan utama utk menigkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.



Semestinya Collagen Powder Shaklee 
  1. anti penuaan – mengurangkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yg kelihatan
  2. menghidratkan – melembapkan kulit bagi mengurangkan rasa kering dan terkupas pada muka
  3. mengembalikan keanjalan kulit – meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan dan kelembutan
  4. melicinkan – meningkatkan kelembutan dan kelicinan kulit
  5. menyubur – menggalakkan kuku yang kuat, rambut yng tebal dan bersinar
  6. mencerah – mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
  7. menegang – membantu menegang dan menganjalkan payudara.
  8. faedah tambahan kolagen – menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang. Bantu mengekalkan otot didalam mata supaya lembut. TERBUKTI BERKESAN!
Shaklee RSS Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya selama 8 minggu keputusan menunjukkan kulit lebih baik secara menyeluruh.



Kehilangan Kolagen 300x183 Kenapa SHAKLEE Collagen Menjadi Pilihan?
*TIDAK sesuai untuk ibu hamil.
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
logo shaklee baru 300x187 Baru Ku Sedar Bahaya Anemia




Pertanyaan, konsultasi dan pesanan boleh hubungi saya di:

sms/wassup/pm:-
Yusni # 0126608037

SID No : 953869
FB Page : Vits For Health
Email : ashrin149@gmail.com

*Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan special price, konsultasi percuma,, dapat join group tertutup kami untuk perkongsian tentang masalah kesihatan dan maklumat berkenaan produk Shaklee…dan yang pastinya…anda boleh mendapatkan vitamin Shaklee dengan budget yang anda ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *